Om oss

Väletablerade experter på golv

BBM i Dalarna är ett företag inom golventreprenad i Dalarna som har funnits ända sedan 1962. Vi har bland annat funnits under namnen Byggma, Beijer Byggmaterial och E. Appelqvist men sedan år 1988 finns vi under namnet BBM i Dalarna AB.

När du anlitar oss får du alltså tillgång till ett företag med lång erfarenhet och stor kompetens. Det är inte för inte som vi är störst i länet inom golvläggning och plattsättning med ett rejält team av hantverkare som står redo att ta sig an ditt projekt.

Vi har under årens lopp haft nöjet att få lägga och renovera golv åt både privatkunder, företag och även för offentlig sektor. Vi tar oss an alla typer av golvläggning och kan även utföra badrumsrenoveringar. Vi har tydliga policies gällande kvalitet, miljö och arbetsmiljö och är givetvis ordentligt försäkrade.

Samarbete med ledande leverantörer

Vi samarbetar med ett flertal ledande golvleverantörer så att du fritt kan välja just det golv som du vill ha i din bostad eller lokal. Vi vet att kvalitet lönar sig när det kommer till golv, så därför är vi noga med att endast samarbeta med företag som lever upp till våra kvalitetskrav.

Ett golv vi lagt hos Högskolan Dalarna

Snygga golv med kvalitet - bra material & hantverk som samverkar