Butiksgolv

Snygga & hållbara golv för alla typer av lokaler | 0243-22 41 20

Butiksgolv

Behöver din butikslokal rustas upp eller håller du på att starta en ny butik i Dalarna? Välkommen till oss om du behöver ett butiksgolv som tål många kundbesök och som visar din lokal från sin absolut bästa sida.

Kontakta oss idag för att få offert på golv till just din butik. Vi lägger även industrigolv om du har behov av golv även till dina lagerytor.

Butiksgolv måste vara slitstarka

En butik har ofta hundratals besök per dag och därför måste golvet vara slitstarkt. Särskilt i entrén och vid kassan bör man tänka på att välja material som verkligen är tåliga. Det duger inte med material för bostäder utan man måste välja ett golv som är robust.

Vi har ett brett utbud av golv som är anpassade för användning i butik.

Snyggt och med behagligt ljud

Valet av golvmaterial påverkar mer än bara butikslokalens utseende. Golv har olika egenskaper även när det kommer till ljudbilden och det är viktigt att tänka på när man väljer golvmaterial. Har du en butik som har högt i tak och är relativt sparsmakad i inredningen kan det vara fördelaktigt att välja en matta istället för ett hårt golv. Det går även att göra mycket med hjälp av olika former av stegdämpning som läggs under ytskiktet.

Vi hjälper dig gärna i valet av golvmaterial till din butik så att du får ett golv som är snyggt, passar ihop med butikens stil och som dessutom känns inbjudande för både kunder och personal.

Ett butiksgolv ska vara lättstädat

En annan viktig faktor att tänka på när man väljer butiksgolv är att det bör vara lättstädat. Särskilt i Dalarna med långa vintrar och slaskiga vårar kommer golvet att behöva städas regelbundet så att butiken alltid känns ren och fräsch. Det är viktigt för att göra ett gott intryck på kunderna.

Begär offert idag

Välkommen att begära offert på butiksgolv idag. Vi kan erbjuda paketpris där allt material som behövs ingår samt installation. Det går givetvis även bra att anlita oss för enbart golvläggning eller golvrenovering om du redan har ett golv som du vill använda.

Snygga butiksgolv som visar butiken från sin bästa sida.