Kontorsgolv

Snygga & hållbara golv för alla typer av lokaler | 0243-22 41 20

Kontorsgolv

Få exakt rätt golv till kontoret i Dalarna. Våra golvläggare ser till att du får ett golvmaterial som passar just ditt företags och kontorslokalens stil samt lägger det med precision. Ett nytt kontorsgolv kan ge hela lokalen ett lyft!

Välkommen att kontakta oss idag för att få offert på ett nytt golv till ditt kontor.

Rätt materialval för golv till kontor

Ett kontor kräver en helt annan kvalitet på golvet än en bostad. Ett kontorsgolv utsätts för hårdare slitage och måste därför vara tillverkat av ett robust material. Vi har ett brett utbud av passande golvmaterial för kontor och kan ge dig rådgivning kring passande lösningar.

I många fall kan det vara en god idé att välja olika material i olika delar av kontoret. I ett öppet kontorslandskap och konferensrum kan man med fördel välja någon form av nålfilt eller heltäckningsmatta för att få ett mer dämpat ljud i lokalen. I kök och uppehållsrum kan det vara trevligt med trä och vid en reception kan det vara både snyggt och praktiskt med klinkers eller natursten för att tåla smutsiga skor och många besökare.

Låt golvet stärka företagets profil

Ett golv kan vara mer än bara något att gå på. Genom att välja ett golv i en färg och ett material som passar väl ihop med företagets profil går det att ge hela lokalen ett lyft och verkligen visa att ni hör hemma på just det här kontoret.

Vårt stora utbud av slitstarka golv för kontor från ett flertal välkända leverantörer gör det möjligt att hitta ett golv som är perfekt anpassat till era föreställningar och önskemål.

Kontakta oss för offert på kontorsgolv

Kontakta oss idag för att få offert på golv till ert kontor idag. Vi kommer ut och besiktar era lokaler för att ta fram passande förslag på material samt för att mäta upp lokalernas storlek och titta på om det finns några särskilda utmaningar vid läggningen.

Vi tar sedan fram en tydlig offert där vi kan ge dig ett fast pris på både material och golvläggning.

Kontorsgolv som håller måttet. Få hjälp med materialval och golvläggning.