Kontorsgolv av högsta kvalitet

Vi lägger nytt golv på ditt kontor!

Få exakt rätt golv till kontoret i Dalarna. Våra golvläggare ser till att du får ett golvmaterial som passar just ditt företags och kontorslokalens stil samt lägger det med precision. Ett nytt kontorsgolv kan ge hela lokalen ett lyft!

Välkommen att kontakta oss idag för att få offert på ett nytt golv till ditt kontor.


kontorsgolv

Rätt materialval för golv till kontor

Ett kontor kräver en helt annan kvalitet på golvet än en bostad. Ett kontorsgolv utsätts för hårdare slitage och måste därför vara tillverkat av ett robust material. Vi har ett brett utbud av passande golvmaterial för kontor och kan ge dig rådgivning kring passande lösningar.

I många fall kan det vara en god idé att välja olika material i olika delar av kontoret. I ett öppet kontorslandskap och konferensrum kan man med fördel välja någon form av nålfilt eller heltäckningsmatta för att få ett mer dämpat ljud i lokalen. I kök och uppehållsrum kan det vara trevligt med trä och vid en reception kan det vara både snyggt och praktiskt med klinkers eller natursten för att tåla smutsiga skor och många besökare.

Låt golvet stärka företagets profil

Ett golv kan vara mer än bara något att gå på. Genom att välja ett golv i en färg och ett material som passar väl ihop med företagets profil går det att ge hela lokalen ett lyft och verkligen visa att ni hör hemma på just det här kontoret.

Vårt stora utbud av slitstarka golv för kontor från ett flertal välkända leverantörer gör det möjligt att hitta ett golv som är perfekt anpassat till era föreställningar och önskemål.

Kontakta oss för offert på kontorsgolv

Kontakta oss idag för att få offert på golv till ert kontor idag. Vi kommer ut och besiktar era lokaler för att ta fram passande förslag på material samt för att mäta upp lokalernas storlek och titta på om det finns några särskilda utmaningar vid läggningen.

Vi tar sedan fram en tydlig offert där vi kan ge dig ett fast pris på både material och golvläggning.

Kontorsgolv – tips till olika typer av rum

Vilket golv ska man välja till olika typer av kontorslokaler? Här bjuder vi på några tips om vad du ska tänka på när det handlar om att välja golv.

Lobby och reception

I kontorets lobby är det hållbarhet och design som är de viktigaste faktorerna. Men det måste vara snyggt också eftersom lobbyn ofta är det första intrycket kunder, leverantörer, nyanställda och andra inblandade får av kontoret och företaget. Ett lobbygolv måste självklart också tåla en intensiv trafik av gångtrafikanter utan att tappa i glans. Några material som är tåliga och hållbara nog att användas i en lobby/reception är terrazzo, träfinish och massagolv.

Öppna kontorsytor och vilorum

Det är viktigt att ett kontorsgolv måste matcha din anläggnings önskade estetik, absorbera överflödigt bakgrundsljud och tåla att många går på det dagligen. Men det är också viktigt att underhållet inte blir för dyrt. I den här typen av utrymmen är det viktigt att använda tåliga material som är enkla att underhålla.

Konferensrum

Här håll ofta viktiga möten med framtida medarbetare, trogna kunder och potentiella intressenter. Här går det inte att ignorera designen – golvet måste helst göra ett seriöst och propert intryck som passar med rummets övriga stil och inredning. Hållbarheten är givetvis också viktig, även om trafiken inte är lika intensiv i ett konferensrum som i ett öppet kontorsutrymme. Ett snyggt golv är viktigare här. Träfinish, en lyxig matta eller ett modernt vinylgolv är tre golvvarianter som passar utmärkt.

Kök

I kontorets kök eller pentry är det viktigt att det är spill- och vattentåligt och att man inte riskerar att halka. Dessutom bör ett köksgolv vara enkelt att rengöra, reparera och underhålla av ganska självklara anledningar. I ett kök spills det alltid och renlighet är ett måste där mat hanteras. Kakel, LVT-golv och linoleum är golvmaterial som passar i ett kontorskök.

Kontorsgolv som håller måttet. Få hjälp med materialval och golvläggning.