Industrigolv

Snygga & hållbara golv för alla typer av lokaler | 0243-22 41 20

Industrigolv

Ett industrigolv måste tåla riktigt tuffa tag. Välkommen att anlita oss om du behöver läggga nytt golv eller renovera golvet i en industrilokal. Vi lägger golv i alla typer av lokaler och ser till att de tål dagligt bruk, även med många anställda och tunga maskiner som rör sig i lokalerna.

Välkommen att kontakta oss idag för mer information så tar vi fram ett passande förslag och räknar fram en offert.

Material som lever upp till önskad säkerhetsnivå

Inom många verksamheter ställs det strikta krav på vad ett industrigolv måste tåla. Det kan exempelvis innebära att det måste vara syrafast, tåla oljespill eller att det inte får riskera att bli halt även om det blir blött.

Vi hjälper dig gärna med rådgivning kring passande material och samarbetar med ett flertal professionella golvtillverkare så att du kan få exakt den typ av golvmaterial som krävs för din verksamhet.

Golv för industrier och liknande verksamheter ställer också höga krav gällande hantverket. Våra erfarna och duktiga golvläggare ser till att varje golv blir helt jämnt och utan skarvar för maximal säkerhet.

Goda referenser

Vi kan gärna visa exempel på referenser från andra industrigolv som vi har installerat - från idrottsarenor till skolor, sjukhus med mera. Det är fler än enbart rena produktionsindustrier som behöver golv av industriklass.

Industrigolv som tål tuffa tag - vi ger dig golvet du behöver